De wijk Weverspoort behoort tot de Helmondse binnenstad. Hierdoor ervaar je het veelzijdige Helmond optimaal. Want deze stad heeft je bijzonder veel te bieden! Helmond is een hechte stad met een rijk verenigingsleven. Een echte Helmonder zal deze stad dan ook niet snel verlaten. Je voelt je er thuis! Tussen jong en oud, toekomst en historie is het heerlijk wonen, werken, spelen en recreëren.

Er gebeurt veel in Helmond. De Helmondse binnenstad heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan met de vernieuwing van de wijken Vossenberg en Zonnekwartier en de komende jaren krijgt ook de wijk Weverspoort een nieuw gezicht. Daarnaast is Helmond enorm uitgebreid met nieuwe wijken en projecten als Brandevoort en De Groene Loper.

Maar niet alleen op het gebied van wonen beweegt Helmond. Er is ook gewoonweg heel veel te doen! Lekker winkelen, gezellig uitgaan, fijn sporten, één van de vele evenementen bezoeken, genieten van de natuur: het kan allemaal in Helmond.

Helmond is ideaal gelegen. Via de A270 bereik je Eindhoven in mum van tijd en met de ligging aan het traject Eindhoven-Venlo ligt ook met de trein de rest van Nederland aan je voeten!

Google Maps