Zonnevlinder Helmond | Stand van de bouw juni 2020

Nieuws

In de wijk Weverspoort in Helmond nadert de bouw van nieuwbouwplan Zonnevlinder haar eindpunt. Na de oplevering van de blokken 1, 2, 3 en 5 zijn deze week de woningen in blok 4 opgeleverd. Dit zijn de koopwoningen op de bouwnummers 20 t/m 29. Reuvers Ontwikkeling & Bouw wenst ook deze kopers heel veel woonplezier en geluk toe in Weverspoort!

Bij blok 6, de koopwoningen op de bouwnummers 01 t/m 09, zijn de kozijnen geplaatst. De woningen zijn reeds voorzien van stuc- en tegelwerk en momenteel worden hier de installaties aangebracht. Ook de schilders en behangers zijn al druk bezig. We verwachten deze woningen begin juli op te leveren.

Bij het laatste blok, blok 7, de koopwoningen op de bouwnummers 10 t/m 19, is al het metselwerk gereed en zijn de pannen gedekt. Het voegwerk wordt nu aangebracht en in de komende weken zullen de steigers worden verwijderd. In de eerste woningen ligt de dekvloer er reeds in en is de stukadoor al bezig. Zodra het stucwerk klaar is worden ook hier de kozijnen geplaatst en worden de woningen verder afgewerkt. Naar verwachting worden deze woningen tevens in juli opgeleverd.

In de tussentijd wordt op het achterterrein de poort gebouwd en worden de parkeerplaatsen aangelegd.

Bijgaand een aantal foto’s van de bouw vandaag.